avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... titlu pe teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

titlu pe teren

Terenul aferent locuintei mele este sub incidenta legii58/74 , am reusit sa obtin toate actele necesare pentru a putea finaliza dosarul in privinta obtinerii titlului de proprietate pe teren, intrebarea mea este cat va mai dura de la depunerea dosarului acesta dupa care am alergat o jumatate de an ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:49, 30 Septembrie 2012
Daca ati depus dosarul la primarie ar trebui sa primit titlul in maxim 2 luni...
Ba depinde de cat de repede se misca comisia judeteana de fond funciar (sa analizeze propunerea si sa efectueze demersurile pentru eliberarea Ordinului Prefectului)...am vazut cazuri in care a durat si 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul prefectului chiojdean chiojdean Buna ziua In urma expunerii in acest forum a unei vechi probleme a familiei mele cu trecerea din folosinta in proprietate a unui teren si in urma citirii unor ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie dj_csm1990 dj_csm1990 Proces verbal de punere in posesie. Cum pot sa obtin titlu ce acte imi trebuie undei sa ma duc de la primarie ma zis ca nu pot sal obtin titlu pana nu fac ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului tucalouisa tucalouisa Unde ma pot adresa pentru a urgenta obtinerea Ordinului Prefectului? Nu este posibil sa mi se spuna ca iulie -august sunt luni de concediu si nu se intrunesc ... (vezi toată discuția)