sigur ca ma intereseaza lipsa tatalui din viata copilului numai ca nu stiu ce as putea face din moment ce el a decis sa plece departe de copil.Pana acum avea intalniri cu copilul de doua ori pe luna sau de cate ori putea el..nu am ingradit niciodata aceste vizite,de multe ori chiar am initiat aceste intalniri
Si inca ceva nu cred ca m-am facut inteleasa...doresc sa mi se dea 16,5% din venitul lui nu mai mult sau mai putin
Pai poate procentul asta inseamna cateva mii de euro... tot vreti atata? Suma trebuie raportata la nevoile copilului, nu numai la cat castiga tatal sau cat vrea mama.
Puteti intreba aici si despre cum sa realizati legatura intre copil si tata, va spunem si variante la asta.
Daca puteti sa imi spuneti si variante le cum as putea realiza legatura intre copil si tata este ok...chiar as vrea sa stiu.
Sunt chiar deranjata ca va pleca peste o saptamana asa departe de copil,eu am crezut tot timpul ca nu poate sta departe de copil.Iar despre pensia de intretinere,il cunosc foarte bine pe fostul sot si nu va dori sa negocieze vreo suma pentru copil si o sa-i trimita fix cat considera el,am mai trecut prin asta si numai cand l-a obligat legea a respectat ca nu a avut de ales.
Doamna, credeti ca ii va trimite mai putin ca pana acum? daca pana acum v-ati descurcat, va veti descurca in continuare.
In plus, autoritatea comuna inseamna ca ambii parinti copntribuie la cheltuielile privind copilul, deci si la cheltuielile cu vizitele, adica puteti obtine procentul ala de-l vreti, dar el sa se duca tot pe bilete de avion...
Aveti skype? Ar ajuta sa mentineti convorbiri intre copil si tata macar bisaptamanal; nu retin varsta copilului exact, in functie de asta ar trebui ca discutiile sa beneficieze de mai multa sau mai putina intimitate.
Ar trebui sa il pregatiti pe copil pentru plecarea tatalui, va suferi un sentiment de abandon, va simti ca e din vina lui, ar trebui sa i se explice. Ar trebui si tatal sa vb cu el, sa i se explice avantajele, sa stabiliti din timp perioadele de vacanta, sa stabiliti cat timp va sta cu tatal pe vacante...
Va fi dificil pentru copil, ar fi al doilea abandon... asa incat ar trebui sa colaborati ok cu tatal sa il ajutati sa treaca prin asta; in plus, colaborarea asta cu privire la cum veti aranja pe viitor vizitele, vacantele, discutiile etc. va ajuta si pe dv. sa deschideti discutia despre suma de pensie.
Fetita are 11 ani,va multumesc foarte mult pentru sfaturi si pentru rabdare,chiar o sa tin cont de ele si sper ca totul sa fie bine,o zi usoara va doresc.