avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere copil- canada
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere copil- canada

Buna ziua,
Fostul meu sot m-a anuntat ca va pleca in Canada ,avem un copil impreuna.Pana acum primeam pensia de intretinere de la firma unde era salariat.El mi-a cerut numarul de cont in ideea ca o sa imi trimita banii pentru copil.Intrebarea mea este:In cazul in care nu primesc pensia de intretinere,ce posibilitati legale am?
Dar daca nu imi trimite procentul stabilit prin lege....? Cum as putea ,sau tribunalul ar putea cere venitul lui in conditiile in care va lucra in Canada?
Cine ma poate lamuri ?
Multumesc

Succes, reveniti sa ne tineti la curent si cu pensiea si cu adaptarea fetei la noua situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! ioannaaa00 ioannaaa00 Bună ziua ! Am un copil pe care tatăl nu l-a recunoscut nici nu îl cunoaște , dacă l aș da în judecată aș putea să câștig pensia alimentară dar ... (vezi toată discuția)
Nu mai primesc pensia de intretinere a copilului,tatal a plecat in strainatate. corina-mardale corina-mardale In urma divortului acum 5 ani, s-a stabilit program de vizita la tata (un weekend la doua saptamani)si plata pensiei alimentare minorului (procent din salariul ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara este obligatorie? KE1234 KE1234 Buna. Sunt divortata de un an si sase luni, sentinta definitiva si irevocabila. Domiciliul fetitei minore a fost stabilit la tata. Precizez ca in realitate sta ... (vezi toată discuția)