Am o intrbare ce sansae in castigarea procesului de contestare a unui PV in care in urma declaraiei de la politie sa constatat ca manevra pe care am exocutato era una de depasire ,avand in vedere ca strada pe care circulam era cu o banda pe sens iar masina pe care eu am acrosato usor era parcata ,stationata,pe banda mea de sens eu fiind nevoit cand am ajuns in apropierea ei sa cedez prioritate masinilor care veneau din fata iar cand am iesit din spatele autoutilitarei am acrosat cu ogliinda din dreapta stopul acesteia din cauza locului foarte limitat ,pot spune la istanta ca manevra care am facuto nu este una de depasire asa cum e descrisa in codul rutier sau pe ce anume sa pun accent pentru a ma apara in situatia asta ?,
am avut deja o prezentare la judecatorie acum pe 28 urmeaza sa vine si conducatorul autoutilitarei ,
nu a fost nici un politist sa constate nimic ,am fost la politie sa declar pt ca ma rugat soferul autoutilitarei sa fac asta pentru a nu avea probleme la servici.
In zona unde era parcata masina acrosata era vreun indicator rutier de oprirea interzisa sau parcarea interzisa?
Daca raspunsul este DA, putetti invoca acest lucru in instanta, adica culpa conducatorului auto care parcase masina acolo.
In cazul unui raspuns negativ, este cam greu sa va dovediti nevinovatia.