avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de comodat

Am un contract de inchiriere pt. un apartament, pe persoana fizica, cu destinatia locuinta. Infiintez un SRL (ca asociat) si vreau sa trec acest apartament ca sediu social. Pot sa fac un contract de comodat intre mine si societatea pe care o voi infiinta? Sau cum trebuie sa procedez? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lusyl , utilizator 20:52, 1 Octombrie 2012
Altfel nu puteti. Comodatul se face fie de catre proprietarul imobilului, fie cu acordul acestuia asa cum v am indicat mai sus. Dvs nu aveti aceasta calitate adica nu sunteti proprietar si daca nu aveti nici drept de a l subinchiria sau comodata expres prevazut in contractul de inchiriere nu aveti ce face Decat sa luati legatura cu proprietarul.
Asta e! :D Multumesc! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social la o firma suspendata cosmin8917 cosmin8917 Buna ziua, As dori sa infiintez o intreprindere individuala, iar sediul social sa-l am la sediul unei societati cu activitatea suspendata, este ... (vezi toată discuția)
Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)
Comodat sediu ong Oanamares Oanamares Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca pentru stabilirea sediului unei asociatii se face un contract de comodat pentru o camera dintr-un apartament, este ... (vezi toată discuția)