avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... AUTORITATE PARINTEASCA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

AUTORITATE PARINTEASCA

Autoritatea părintească în privinţa minorei , se va exercita de către reclamanta pârâtă. Stabileşte locuinţa minorei la reclamanta pârâtă.Stabileşte locuinţa minorei la reclamanta pârâtă.
Va rog,sa-mi spuneti si mie ce inseamna asta.
Pot iesi cu copilul din tara,ii pot face pasaport?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 22:40, 10 Octombrie 2012
Felicitari pentru hotararea obtinuta. Mai sunt si altii, care chiar daca nu sunt plecati din tara, tot disparuti sunt si instantele, care au invatat noua poezie a autoritatii parintesti comune, tot custodie comuna dau. si eu ma lupt pentru custodie unica, dar inteleg ca nu am nicio sansa. Imi poate da cineva un sfat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara cu un copil minor fara acordul unuia din parinti Cata-LinaC Cata-LinaC Buna ziua! As dori sa stiu daca este posibil sa ies din tara cu fetita mea de 5 ani,fara acordul fostului sot.Mentionez ca suntem divortati la notar,fetita ... (vezi toată discuția)
Iesirea din tara cu minorul CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Pe scurt, intrebarea vizieaza daca parintele la care nu s-a stabilit domiciliul minorului se poate deplasa in strainatate cu minorul in baza hotararii ... (vezi toată discuția)
Pasaport si acord de plecare in strainatate kzsi77 kzsi77 Am divortat de sotul meu. Avem un copil minor impreuna. Tatal sau nu vrea sa semneze sa ii pot face pasaport. Am inteles ca asta se poate inlocui cu o hotarare ... (vezi toată discuția)