avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1375 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort

Buna ziua,O prietena de a mea este plecata in Spania sa munceasca pentru a intretine cei doi copii de 8 si respectiv 6 ani care sunt acasa in Romania.Prietena mea plateste lunar o bona care se ocupa de tot.Tatal copiilor locuieste in aceeasi casa cu copiii dar pleaca dimineata si vine seara bineinteles baut dupa care pleaca iar dimineata si vine seara si tot asa.Nu are serviciu ,mai lucreaza zilier din cand in cand.Nu are treaba cu cresterea copiilr si intretinerea lor de acest lucru se ocupa mama care trimite bani pentru tot inclusiv pentru cablu tv .lumina ,butelie etc.Are sanse mama sa castige copiii la procesul de divort si exercitare a autoritatii parintesti?Are acte doveditoare ptr tot.multumesc
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 14:54, 2 Octombrie 2012
Este institutia curatelei dupa decaderea din drepturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi copii ramasi in grija bunicii ContSters294253 ContSters294253 Buna ziua. Sora mea are 2 copii,a plecat la munca in strainatate , copii au ramas in grija bunicii, merg la scoala din satul in care locuieste bunica, nu are ... (vezi toată discuția)
Mama a parasit domiciliul conjugal CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: mama a 2 copii mici a plecat cu acordul sotului ei (tatal copiilor) la lucru in strainatate. ... (vezi toată discuția)
Exercitarea de drepturi doar de catre unul dintre parinti codreamaria codreamaria #-o in urma divortului fetita a fost incredintata tatalui si baiatul mamei.fetita a stat la tatal ei 5 ani apoi a venit la mama pentru ca tatal ei nu a avut ... (vezi toată discuția)