avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redactarea unei hotarari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Redactarea unei hotarari

Spuneti-mi va rog in cat timp ar trebui redactata o hotarare judecatoreasca si ce ar trebui facut in cazul in care aceasta intarzie sa apara?

Mentionez ca am o pronuntare in sensul admiterii actiunii din 19 martie 2012 si nu am primit motivarea actiunii nici pana astazi desi am facut pana acum deja doua cereri pentru urgentarea redactarii acestei hotarari. Actiunea este inregistrata la Tribunalul Comercial Cluj.

Intrucat este vorba de o actiune in pretentii si am de executat o suma mare de bani pusa deja sub sechestru, ce alte optiuni as mai avea? Se pare ca Judecatoria Arad nu admite incuviintarea executarii silite doar cu minuta.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2012
MarioC++, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:05, 4 Octombrie 2012
Nu exista termen limita pentru redactare hotarare
Puteti adresa cerere oficiala presedintelui de instanta prin care sa solicitati urgentarea redactarii si comunicarii hotararii instantei
Deja am facut doua. Urmeaza a treia si pana acum nici macar un raspuns nu am primit.
Solicitati audienta la presedintele de instanta si depuneti personal acestuia cererea de urgentare redactare hotarare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere de 1 an si 4 luni la redactarea hotararii Ileana_ Ileana_ Buna ziua, Am pe rol un proces civil care a ajuns la tribunal so unde s-a judecat, dar redactarea oficiala a hotararii a intarziat cu 1 an si 4 luni deja. ... (vezi toată discuția)
Hotarare care consfinteste invoiala partilor - urgentarea redactarii si comunicarii aura66 aura66 daca s-a facut partajul prin inteklegere ,s-a terminat judecata cu acordul partilor de a nu mai deschide niciunul din ei actiunea si hotararea data de ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort danza14us danza14us buna ziua, am si eu o intrebare despre o sentinta de divort. La judecatorie apar informatiile urmatoare Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)