avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc


Stie cineva daca este OK sa dau sentinta in original la un executor fara sa am un contract ? (am contactat mai multi, nimeni nu vrea sa facem contract) E posibil ca executorul sa execute rau platnicul si sa ia banii mei in cazul in care nu am nici un contract cu executorul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Birou Executor Judecatoresc Soames Cosmin Robert , Executor judecatoresc 08:45, 10 Octombrie 2012
Recent s-a suspendat prevederea din Statutul UNEJ care interzicea incheierea contractelor. Deci se poate incheia un contract, dar e de stiut ca el nu este obligatoriu.
In practica, cel mai des intalnita este situatia redactarii unui proces-verbal de cheltuieli, care include costurile si cateva conditii minimale privind executarea, in functie de fiecare executor.
Executarea este supusa prevederilor din Codul de Procedura Civila, nu raporturilor contractuale dintre parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)
Se poate introduce o "actiune inpretentii" impotriva executorului judecatoresc? Manole Dumitru Manole Dumitru In cadrul procedurii executionale creditorul incheie cu executorul judecatoresc un Contract De Executare Silita cu specificarea termenului de finalitate a ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)