n53 
	    	Utilizator

n53 
	    	Utilizator	    

ContSters259670 
	    	Utilizator

ContSters259670 
	    	Utilizator	    

ArdeleanI2 
	    	Utilizator

ArdeleanI2 
	    	Utilizator	    

Laura Vilsan 
	    	Mediator

Laura Vilsan 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 cristimunteanu	                   

Buna ziua. Am 66 ani, niciodata casatorit,  si un copil mic (recunoscut oficial)  De asemenea eu am si o sora vitrega. Mama copilului traieste separat de mine. ... (vezi toată discuția)
	                    cristimunteanu	                   

Buna ziua. Am 66 ani, niciodata casatorit,  si un copil mic (recunoscut oficial)  De asemenea eu am si o sora vitrega. Mama copilului traieste separat de mine. ... (vezi toată discuția)

george_efrem	                   

Va rog sa ma lamuriti intr-o pb. legata de dreptul la mostenire. In cazul in care o familie nu are copii si unul din soti moare, cine are dreptul la mostenire ... (vezi toată discuția)
	                    george_efrem	                   

Va rog sa ma lamuriti intr-o pb. legata de dreptul la mostenire. In cazul in care o familie nu are copii si unul din soti moare, cine are dreptul la mostenire ... (vezi toată discuția)

ContSters158452	                   

Au decedat niste unchi care la randul lor aveau 2 imobile si nu aveau copii.Eu din partea matuse-i sunt ruda de gradul 1 .Dupa decesul lor cele 2 imobile s-au ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters158452	                   

Au decedat niste unchi care la randul lor aveau 2 imobile si nu aveau copii.Eu din partea matuse-i sunt ruda de gradul 1 .Dupa decesul lor cele 2 imobile s-au ... (vezi toată discuția)