avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma fara activitate!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma fara activitate!

buna ziua!
as avea o nelamurire: am o firma care nu are activitate.Sunt obligata sa platesc contabila si administratoare pana la ineperea activitatii?multumesc anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: tiramis2002 , utilizator 19:24, 26 Ianuarie 2009
va multumesc tuuror pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate JENIFER JENIFER Daca in clasa 6 nu am decat cheltuieli cu amortizarea si in clasa 7 venituri din dobanzi de pe extrasul de la banca pot suspenda activitatea firmei pe 3 ani?Si ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar, suspendare si regimul cheltuielilor in aceasta perioada C_CRISTINA C_CRISTINA O firma a carei activitate este suspendata tocmai ptr a nu plati mpozitul forfetar are in proprietate un teren ptr care plateste impozit anual. Practic se ... (vezi toată discuția)
Ce fac cu impozitul forfetar? m1rcea m1rcea Salut! Am o firma care a fost declarata fara activitate de ceva timp, iar de la 1 iulie i-am si suspendat temporar activitatea. In principiu, as fi ... (vezi toată discuția)