avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte necesare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte necesare

lucrez in spania de 9 ani cu contract .si acum vreau sa revin in romainia definitiv..ce acte trebuie sa aduc din spania pentru a fi recunoscut in romania ca vechime in munca pentru pensie si unde trebuie sa depun aceste acte..va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:39, 10 Octombrie 2012
Pentru confirmarea perioadei de asigurare din Spania este necesar ca persoana interesata sa completeze Formularul E 207, intitulat „Certificat privind cariera asiguratului” la care se ataseaza documente care atestă perioadele de asigurare sau cele echivalente realizate pe teritoriul Spaniei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare dupa munca desfasurata in strainatate. ConstantinIrina1977 ConstantinIrina1977 Buna ziua ! Lucrez in Spania de 7 ani, si vreau sa stiu daca vechimea pe care am acumulat-o acolo este valabila in cartea de munca din Romania. In cazul in ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca marilena76 marilena76 de ce acte am nevoie ca sa mi transfer vechimea in munca din romania in alta tara p (vezi toată discuția)
Buna ziua - vechime in munca din strainatate doina25 doina25 AM 30 DE ANI AM MUNCIT IN SPANIA CU CONTRACT DE MUNCA CA ZILIER SI VREAU SA AI TREC AN CARTEA DE MUNCA CU PROCEDEZ (vezi toată discuția)