avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... vechimea in munca
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

vechimea in munca

de ce acte am nevoie ca sa mi transfer vechimea in munca din romania in alta tara p
Cel mai recent răspuns: marilena76 , utilizator 18:53, 1 Februarie 2010
Vechimea in munca se atesta cu carnetul de munca in original sau orice documente inlocuitoare,care atesta perioadele si unitatile unde a-ti desfasurat activitati

Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2010
ynocentta, utilizator
multumesc pentru raspuns.sper sa reusesc sa fac asta,pentru ca de fiecare data cer si alte documente
Va mai trebuie si formularul E207 - Certificat privind cariera de asigurat in Romania.
Multumesc.Acest certificat de unde il procur?De la Casa de Asigurari?Daca puteti dati-mi mai multe informatii in legatura cu aceasta.
Pentru confirmarea perioadei de asigurare din România este necesar ca persoana interesata sa completeze Formularul E 207, intitulat „Certificat privind cariera asiguratului” la care se ataseaza documente care atestă perioadele de asigurare sau cele echivalente realizate pe teritoriul României (ex: copia certificata a carnetului de munca).
Formularul se obtine de la Casa Judeteana de Pensii.

Alte discuții în legătură

Taxe salariat in strainatate Fremen Fremen Buna ziua, Sunt nou pe forum si am nevoie de sfaturi. In cazul in care ma angajez in Slovacia pe o perioada nedeterminata cu contract de munca ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru pesoane aflate in strainatate alessiacristina alessiacristina s dori sa stiu, pentru socrul meu, care este in spania rezident, cum poate proceda si carei autoritati trebuie sa i se adreseze, in cazul in care doreste ... (vezi toată discuția)
Acte necesare N_&_K_43 N_&_K_43 lucrez in spania de 9 ani cu contract .si acum vreau sa revin in romainia definitiv..ce acte trebuie sa aduc din spania pentru a fi recunoscut in romania ca ... (vezi toată discuția)