avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA AUTO pe poluare a fost suspendatã în Parlament
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA AUTO pe poluare a fost suspendatã în Parlament

Am vazut titlul asta pe mai multe siteuri de stiri si am o intrebare:
Daca eu am o masina care nu e inscrisa pe Romania si ma duc acum sa o inscriu mai trebuie platita taxa de poluare?
Cel mai recent răspuns: bogdan31 , utilizator 00:02, 21 Octombrie 2012
Da,trebuie sa platiti.
da, trebuie platita taxa. Urmeaza sa vedem despre ce este vorba in cuprinsul actului normativ, ce articole din cuprinsul legii 9/2012 urmeaza sa fie suspendate...deja, un articol este suspendat prin OUG nr. 1/2012, opinia mea este ca persoanele isi pot recupera sumele pe cale amiabila, doar in cazul in care SE SUSPENDA INTREAGA LEGE, NU DOAR CATEVA ARTICOLE....sa vedem ce va fi, urmeaza ca in zilele urmatoare sa aflam mai multe amanunte referitoare la aceasta asa zisa ,,suspendare,, a Legii nr. 9/2012.
Am inteles ca se suspenda intreaga lege pana in ianuarie 2013, adica imediat dupa alegeri. :))
nu stiu cu exactitate , nu am citit proiectul votat ieri, dar din cate am citit pe diverse forum-uri, se suspenda doar cateva articole...nu stiu ce sa zic, trebuie sa vad actul, odata publicat in Monitorul Oficial.
Cand apare in monitorul oficial?

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare sau de inmatriculare auto sau ce nume mai are mai este in vigoare? croco_madness croco_madness Va salut cu respect! Am citit pe internet ca taxa va fi sau este scoasa:) nu se poate intelege concret. ''incepând din acest an, taxa pentru emisiile ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto (9/2012) platita dupa 01.01.2013 - cerere respinsa AlinMiclea AlinMiclea Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta in situatia urmatoare: Am depus la tribunal in iulie 2013 un dosar \\"standard\\" pentru recuperarea taxei auto ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta 1/2012 tinus tinus Buna ziua,astazi am fost sa depun cererea de restituire a taxei pentru poluare la DGFP Maramures (platita in iulie 2012) conform O.U 1/2012 ,insa functionarii ... (vezi toată discuția)