avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren arabil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren arabil

Buna ziua ! Am si eu o nedumerire .
Vreau sa cumpar un teren arabil , pentru a construi pe el tarcuri din plasa cu baza de caramida , pentru animale si nu stiu daca pot construi pe teren arabil sau trebuie pe un alt tip de teren .
Multumesc anticipat pentru raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: Amalia Dana Girbo , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 20:44, 11 Octombrie 2012
Cand va referiti la baza de caramida, va referiti la fundatie? Cel mai bine e sa mergeti la primarie sa intrebati exact daca pentru constructia a ceea ce doriti se solicita autorizatia de construire sau nu, si daca se va emite autorizatie pentru teren arabil sau trebuie sa faceti scoatere din circuitul agricol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare pamant andreisuciu73 andreisuciu73 buna tuturor.as vrea sa stiu la cumpararea unui teren care in cartea funciara ii trecut ca si teren arabil,cu suprafata de 650m cat m ar costa toate taxele la ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire teren intravilan anda73 anda73 buna seara,am o dilema referitoare la un teren.Pe actul de vanzare cumparare scrie teren intravilan agricol,dupa care s-a facut cadastrul unde apare teren ... (vezi toată discuția)