avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reclamatie ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reclamatie ITM

Vreau sa fac o reclamatie la ITM ultimului meu angajator.
Pe site-ul lor am gasit si o adresa de email, pot sa trimit reclamatia acolo sau trebuie sa ma duc la sediul lor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:45, 12 Octombrie 2012
vindictive a scris:

Eu am trimis online si s-au sesizat, nu va faceti griji... trimiteti cc si la Inspectia muncii.

De la Inspectia Muncii o sa primiti exact raspunsul care l-am primit eu, ca "Inspectia Muncii nu face treaba ITM-ului"
@justice123

In cazul meu au trimis copia mail-ului direct la ITM si le-au solicitat sa ia masuri in termenul legal.
Depinde de la caz la caz...
Inspectia Muncii are Corp de Control aparte de ITM si nu in toate situatiile redirectioneaza sesizarile la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eploatarea angajatelor carmen silva carmen silva Buna ziua, Am o cunostinta care lucreaza intr-o firma privata. Patronul firmei le obliga pe angajate sa ramana peste programul de opt ore care 2 ore pe zi ca ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in caz de neplata salariu avand contract pe perioada ... Horia156 Horia156 Ce pot face in caz de neplata salariu avand contract pe perioada nedeterminata? Sunt angajat nou la o firma straina cu birou in Romania, am contract de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie angajator - muncitor in concediu fara plata care de fapt a lucrat 12 ore pe zi OOANA1977 OOANA1977 cum as putea face o reclamatie la itm,pentru un angajator care a tinut un salariat in concediu fara plata si salariatul a lucrat mai multe luni 12 ore pe zi? (vezi toată discuția)