avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... RECUPERARE TAXA DE POLUARE
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

RECUPERARE TAXA DE POLUARE

Buna seara! Imi poate spune cineva ce se intampla mai departe:Dupa 1 an de zile,in sfarsit mi s-a admis cauza.Adica o sa imi recuperez banii.Am avut ultimul proces in data de 5 luna asta....As dori sa stiu cum imi primesc banii?PRoblema e ca nu sunt in tara,ca sa ridic banii...as dori sa stiu ce se poate face!Am inteles ca trebuie sa imi vina ceva rezultat prin posta....dar nu stiu exact....Imi poate spune cineva mai multe?Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: bogdan31 , utilizator 23:21, 11 Octombrie 2012
s-a solutionat irevocabil, adica la CURTEA DE APEL?? daca este asa, atunci trebuie legalizata sentinta civila de la Tribunal, cea prin care ti-a fost admisa actiunea (decizia curtii, irevocabila, o confirma pe aceasta, deci nu trebuie sa mai astepti, nu vei mai primii nimic de la curtea de apel)...dupa legalizarea efectuata de Tribunal, trebuie sa te prezinti la finante, cu o cerere, la care sa fie anexata aceasta sentinta civila legalizata, iar in termen de pana in 45 zile, primesti banii, cash sau pe card (caz in care trebuie indicat in cerere contul bancar emis pe numele tau, nu pot fi virati in contul altei persoane indicate de tine, ci doar in cazul in care se prezinta cu imputernicire notariala din partea ta)...eventual, daca esti plecat, poti lua legatura cu cineva din tara sa se duca la tribunal si sa-ti legalizeze sentinta (trebuie platita o taxa de timbru de 2 lei la primarie si timbru de 0,30 lei), apoi sa se prezinte la finante sa depuna cererea....insa, la ridicarea cash a banilor, trebuie sa te prezinti personal cu cartea de identitate, iar daca soliciti pe card bancar, nu mai este necesara prezentarea ta, ii vei gasi in contul tau...multa bafta, sper ca te-am lamurit...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o rugaminte crys28 crys28 am decizie definitiva de cind mam judecat cu fosta concubina pentru fetita care o avem impreuna fetita e la mine si as vrea sa o iau cu mine in italia dar ... (vezi toată discuția)
Intrebare atomol atomol Pentru a radia un litigiu inscris in cartea funciara am obtinut o sentinta definitiva de la curtea de Apel bucuresti dar nu e legalizata Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Revizuire taxa de poluare danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua, as dori sa fac o cerere de revizuire a taxei de poluare a unei sentinte din 2009. Spuneti-mi va rog frumos ce taxa de timbru tb sa platesc, am citit ... (vezi toată discuția)