avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen 8299
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen 8299

Am infintat de curand o firma prin care vreau sa desfasor activitate de " birou acte auto" (contract de vanzare cumparare, fise inmatriculare etc.) si de la registrul comertului au trecut pe certificat codul 8299. din cate am citit pe internet eu am gasit ceva cu 8219 si as dori sa stiu daca este aceeasi treaba , sau de care cod am eu nevoie pentru acte auto.
Cel mai recent răspuns: laur_s_2005 , utilizator 19:57, 12 Octombrie 2012
Codul pe care l-ati primit este potrivit activitatii dumneavoastra.
8219 este pentru activitati specializate de secretariat - fotocopiere, pregatirea si transcrierea documentelor etc. si exclude codul 8299.

Aici puteti citi explicatiile codurilor CAEN:
www.avocatnet.ro/content/con...
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2012
Ares-3, moderator
Este corect codul 8299.Acesta are o sfera mai ampla de activitati,intre care:dactilografiere ; transcrieri de pe benzi sau discuri ; copierea,multigrafierea si activitati similare ; activitati ale consultantilor,in alte domenii decat tehnic si ingineresc,n.c.a.,etc.
va multumesc pentru raspunsuri, acum m-am lamurit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie deschidere punct de lucru de la primarie. mihaicrb mihaicrb Pentru o firma nou infintata care isi deschide un punct de lucru, este necesara autorizatia de functionare de la primarie? Din ce am inteles eu, pentru ... (vezi toată discuția)
Activitatea intr-un apartament si sediul social la avocat sau in alta locatie claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Vreau sa deschid un srl cu printare digitala: Ce documente am nevoie, cod caen?? Pentru activitatea din apartament ai nevoie de autorizari de la ... (vezi toată discuția)
Cod caen inmatriculari auto obretind obretind Salut, ma intereseaza un cod caen pt.inmatriculari auto si unul pt.depunerea declaratiei intrastat (tert). (vezi toată discuția)