avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... este incriminat in penal urmatorul aspect?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

este incriminat in penal urmatorul aspect?

o persoana nu are studii de contabilitate ,nici superioare,nici liceale si este director economic. care este norma de drept incriminatoare?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: bucksbunny , utilizator 20:56, 15 Octombrie 2012
Daca esti angajat pe postul de contabil si faci contabilitatea la firma, iti trebuie studii contabile. Daca esti director, nu-ti trebuie nimic, eventual studii de management.

Toata problema se invarte in jurul activitatilor propriu-zise de contabilitate - le faci sau nu?
Daca te dai contabil si nu esti ... ai pus-o rau de tot.

Problema e , ca multi s-au facut "directori economici" la propria firma, fara a fi absolut o facultate de stiinte economice. Acolo e "problema".

Daca va uitati in nomenclator pentru anumite functii iti trebuie neaparat facultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meserii in romania badguygoodguy badguygoodguy Habar nu am unde sa postez acesta intrebare, ar trebui sa creati si un Forum "Romania Dificila" Foarte pe scurt ... Un prieten, se duce si isi face un ... (vezi toată discuția)
Functii de conducere societate comerciala Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o rugaminte,daca ma puteti ajuta: as vrea sa stiu cam ce functie as putea ocupa in cadrul unei societati comerciale,( in prezent sunt doar ... (vezi toată discuția)
Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)