avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?

Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma exprim adica nu stiu cum sa procedez ce e mai bine , adica procuror criminalist nu e tot una cu criminalist ,daca sar putea sa-mi explicati si mie ce inseamna procuror criminalist si criminalist . va multumesc.

Cel mai recent răspuns: , Alte profesii 02:15, 3 Aprilie 2013
multumesc mult ! :)
o treaba destul de delicata din punctul de vedere a unui prieten foarte bun , el decand avea varsta de 6 ani umbla la un om mai invarsta acasa chemandul la el , prblema era ca profita de el adica ii facea anumite chesti "sexuale sa spun asa " sex oral baiatului el pana la varsta de 18 ani nu a spus asta nimanui din cauza frici , rusini etc ,pana acum ce a avut curaj sa i-mi spuna mie . barbatul acela era un om invarsta si a continuat asa facandui treaba aceasta baiatului din 2000 - pana in decembrie 2012 zicandui baiatul ca nu mai vrea asta si ca sa saturat si la respins pe barbat .acesta inervanduse pe tema aceasta nu ia mai dat bani vorbea urat cu el .Prietenul pe la varsta de 10 ani a fost dus si la timisoara la ceva psihologie (spital) a fost internat din cauza barbatului aceesta care ii facea lucrurile astea iar el fiind mic nu spusese nimanui pana acum la 18 ani mie si atat , prietenul a ramas si cu traume scrise chiar si in fisa medicala , are o filmare in care barbatul recunoaste tot ce a facut cu el de la 6 ani pana la 18 ani , eu la.m sfatuit sa mearga la un avocat sa vorbeasca si sa-l dee in judecata pentru ce ia facut am mers la un avocat eu cu el la respins nu ia mai raspun de fel ,a mai mers la unul si acela a ceruut filmarea sa o vada a spus ca-l va suna nu la mai sunat , iar acuma baiatul doreste sa fie desbagubit pentru traumele cu care a rams , baiatul avand acum 18 ani ,are o filmare in care barbatul spune ce ia facut baiatului incepand de la 6ani pana la 18 . Eu as fi foarte fericit sa il ajut daca mi-ati da parerea fiindca baiatul sufera si acum si nu poate uita nici o clipa din viata ce ia facut acest om , va rog spunetimi ce ar trebui sa faca unde sa mearga cum sa procedeze are vre.o sansa de a fi despagubit ? . Va multimesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum devin procuror criminalist? bogdanbodea bogdanbodea Buna seara,am 15 ani si as dori sa ma ajutati! Ce pasi si ce trebuie sa fac pe viitor sa devin procuror criminalist?De la cati ani pot sa merg sa vad ... (vezi toată discuția)
Cum pot ajunge procuror criminalist? Ruxandra17 Ruxandra17 Buna seara.Sunt eleva in clasa a 12-a la liceu si as vrea sa ajung procuror criminalist, insa am mai multe intrebari fara raspuns cu privire la ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Academia de politie si facultatea de drept Imanent Imanent - Este posibil sa faci Academia de Politie paralel cu Dreptul (la zi, nu la distanta)? - Daca termin Academiei de Politie, specializarea drept, pot ... (vezi toată discuția)