avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... tulburare liniste publica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

tulburare liniste publica

as dori sa stiu daca proprietarul unui apartament are vreo raspundere legala privind comportamentul chiriasului sau (daca putem sa-l sesizam legal, oficial, pentru ca un chirias terorizeaza vecinii cu muzica tare, tropaituri, bufneli, in plina noapte)
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 15:58, 18 Octombrie 2012
vă mulțumesc pentru noile”aprecieri”.Sincer : nu am nimic cu bieții bugetari, doar cumva o părere a dvs. privind situația din alt unghi de vedere dă impresia.NU am denigrat pe nimeni dar mi-e greu când cetățean al statului de drept fiind, sunt supus la tot felul de taxe și impozite, la nevoie fiind, solicit ajutor celor abilitați și unii dintre ei NU POT face nimic, dar salariul lunar și-l primesc la fel ca ceilalți care tot bugetari fiind, muncesc.
În speranța că NU veți fi supărat pe mine, vă doresc o noapte bună! Cu aceeași stimă.
@n53,
Vad ca sunteti revoltat pe moderator si va rog sa constatati ca in acest subiect nu am moderat inca nimic. Dar daca o sa continuati in acest stil o sa "beneficiati" si de moderare.
Eu am scris ca oricare alt utilizator si-am explicat cum am rezolvat practic eu problema. E din practica si nu din auzite. Daca dv ati fost amendat de politie, dati-mi voie sa am mari indoieli ca ati fost amendat pentru faptul ca ati solicitat ajutorul politiei.

Apoi vad ca incalcati regulamentul forumului si in loc sa comentati la subiect, comentati calitatea persoanelor care posteaza aici pe forum, adresandu-va unui utilizator si spunand:
sunteț›i cumva poliț›ist ? văƒ simț›iț›i cumva . . . ceva în pielea personajului sau ce anume problemăƒ aveț›i ?

Nu este cazul, cred, dar intrebati-va mai degraba cum o sa va simtiti daca vi se vor sterge mesajele.
Va rog sa cititi si sa respectati regulamentul forumului, sa-i respectati pe partenerii de dialog si sa considerati acest mesaj ca pe un avertisment.
Multumesc pentru intelegere.
bună ziua domnule moderator, "adriantot"
- din fotoliul dvs, se vede Parisul altfel decât mă agăţ eu, care mi-am ales DOAR misiunea de umilit utilizator, să observ . . . mina Petrila.
1) Eu mi-am susţinut doar punctul meu de vedere şi pt. că a fost exact aşa cum am PREZIS şi chiar postat eu, v-am adresat şi dumneavoastră nişte întrebări, NU din revoltă ci din curiozitate dorind să văd punctul de vedere al dumneavoastră : eu am înţeles că NU-MI este interzis a întreba şi pe alţii, mai ales când aceştia sunt şefii mei.Eu v-am adresat respectuos acele întrebări, în ideea că vom putea discuta pe mai departe în bună-înţelegere şi pace darr spre surprinderea mea, se pun la cale prin spate atacuri împotriva mea şi nu discuţii prieteneşti.Acţiunea mea NU este revoltă, nici distinsului domn "Ares_3" nu i-am răspuns revoltat ci prieteneşte şi observ că m-a înţeles şi ţin să cred că vom fi în bune relaţii pe acest forum.
2) Cât priveşte a dumneavoastră revoltă şi ameninţare făcută la adresa mea, precum că "o sa "beneficiati" si de moderare." (iată proba).Vă răspund respectuos : nu-i bai!
Am venit de voluntar şi voi pleca de voluntar dacă dumneavoastră mă ameninţaţi!
Mă voi dezabona în curând în semn de protest faţă de ameninţarea şi revolta dumneavoastră faţă de mine, de tratamentul discriminator ce aveţi de nd să mi-l aplicaţi, pentru că am avut dreptate în acea speţă, că am spus adevărul şi că nu mă puteţi suporta : vă supără acel fapt domnule moderator ? Păi, dacă am avut dreptate, de ce să vă supere ?! sau vă supără curajul meu de a spune adevărul ?
Sper că NU veţi "MODERA" acest mesaj şi că veţi avea curajul şi demnitatea în sus pusa dumneavoastră calitate de moderator în a lăsa acest mesaj aşa cum l-am postat.
3) Pt. cunoştinţa dumneavoastră cât şi a tuturor celor interesaţi de presupusa dvs. sancţionare a mea "Daca dv ati fost amendat de politie, dati-mi voie sa am mari indoieli ca ati fost amendat pentru faptul ca ati solicitat ajutorul politiei.", vă mărturisesc că nu am fost sancţionat niciodată de Poliţie, că nu am nici în cazier nimic.V-am spus puţin detaliat ca fie totul clar.Nu am nimic de ascuns.Eu doar cunosc şi m-am ocupat personal de soluţionarea unor asemenea probleme ce le-au întâmpinat unii cetăţeni : da, pt. că au chemat poliţia la 112, iar când a venit poliţia şi a bătut la uşa scandalagiilor respectivi, ei au stins lumina şi au încetat totul.Pt. acest lucru, poliţia a sancţionat respectiva persoană motivând că a folosit abuziv telefonul 112, pt. că nu s-a confirmat reclamaţia etc etc.Eu nu am acceptul respectivului cetăţean ca să pot face publică respectiva amendă şi, mai mult, NU are acest forum softul adecvat pt. a vă trimite scanat acel P.V. de contravenţie.Aşa fiind, nu de florile mărului am susţinut punctul meu de vedere ci pe probe concrete.NU mă opun sub nicio formă punctului dumneavoastră de vedere.Cel nevoit e liber să discearnă, aleagă/opteze pt. varianta ce-i i se potriveşte lui mai bine.Eu nu am obligat pe nimeni să opteze pt. varianta mea.
4) vă invit respectuos să mai recitiţi postarea d-lui "Ares_3" din : Miercuri, 17 Octombrie 2012, 15:00 şi să fiţi drept în critici şi aprecieri.
Concluzionând :
- acuzaţiile şi ameninţările dvs. asupra mea de pretinsă revoltă, de pretinsă sancţionare a persoanei mele de către organele de poliţie, ori intenţiile de viitor ale dumneavoastră de sancţionare a mea, sunt : netemeinice, nelegale, neprobante, deci sunt inadmisibile.

Vă doresc linişte şi pace şi o zi senină ! Să auzim de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complotul politistilor, rog ajutor! Costin Savescu Costin Savescu Am suparat fatal pe cineva de la sectia de politie de care apartin, stiu si pentru ce. Am facut prea multe cereri de interventie la un stadion plantat linga ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda aplicata pe nedrept ContSters83715 ContSters83715 politistul mi-a dat o amenda pe nedrept ca am sunat la 112 noaptea, reclamand vecinul. Vecinul are mai multe amenzi pt tulburarea linistii publice. Pe ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda tulburarea liniștii publice mmus mmus Bună seara, În urma cu o săptămână am avut un conflict cu cineva care mi-a adresat jigniri, injurii și amenințări, sărind chiar la mine sa ma ... (vezi toată discuția)