avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Interviu INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Interviu INM

Stie cineva in ce consta interviul de la INM?
Cel mai recent răspuns: lazu , utilizator 16:27, 16 Octombrie 2012
Interviul consta in: '' a) elaborarea in scris, timp de 30 de minute a unei analize cu privire la subiectul extras de catre candidat (un bilet pe care se afla notat un proverb, o maxima, un citat etc.) si sustinerea orala a acestuia; analiza intocmita in scris se va preda comisiei la sfarsit;
b) analiza orala a unei spete cu elemente de etica specifice profesiei." (Admiterea la INM si magistratura 2012 Ghid practic si legislativ - Judecator Cristi Danilet )
Multumesc! De unde as putea cumpara acest ghid, se gaseste in librarii?
pe site-ul UJMAG sau direct din libraria lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
Calea catre procuror. PBogdan PBogdan Pentru prima oara imi cer scuze ca am deschis acest topic la categoria \"Avocati si admitere in avocatura\" dar nu am gasit alta categorie unde sa ... (vezi toată discuția)
Posibile noi probe la admitere la inm 2011-2012 - incredibil ce vor sa faca! mer_123 mer_123 Acum cateva zile s a afisat pe saitul CSM un anunt privind recrutarea magistratilor pe viitor (aflata in dezbatere publica),probabil va intrebati ce vor sa ... (vezi toată discuția)