avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... modificare act cadastral/intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

modificare act cadastral/intabulare

Buna ziua.
Am facut un cadastru pentru o casa P+1. La masuratori s-a trecut si o anexa care insa nu a fost intabulata de asemenea si mansarda.
Acum trebuie sa vand casa si imi trebuie cadastru care sa contina mansarda si anexa. Ca pot face sa intru in legalitate? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tibulete , utilizator 17:14, 16 Octombrie 2012
Sunt necesare formalitaile de autorizare din partea autoritatii locale si proces verbal de receptie
autorizatie noua cu toate adaugirile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare constructie vetturia vetturia Doresc sa inscriu constructia de pe terenul propietate(intabulat) la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara.Am autorizatia de constructie si ... (vezi toată discuția)
Bună seara! un prieten are o casă pe care vrea să o vândă, ... DOC225 DOC225 Bună seara! Un prieten are o casă pe care vrea să o vândă, dar nu poate din cauza actelor. Nu a locuit in ea, fiind plecat la lucru in germania. Casa are ... (vezi toată discuția)
Construcție fără autorizație. care este procedura de intrare în legalitate? ludo ludo Buna ziua, Scuze daca nu am ales forumul corespunzator, rog mediatorul sa-l dirijeze corect. O cunostinta , fara acces la internet, ar vrea sa stie cum ar ... (vezi toată discuția)