Buna ziua, daca fac sesizare la ITM pentru nereguli la locul de munca unde am ""lucrat"" (vorba vine, ca nu mi-au facut c.i.m...) imi dau si mie amenda pentru munca prestata la negru? (5 zile cat am tot asteptat sa imi faca c.i.m. si nu s-a mai intamplat)
V-am dat un sfat si acum va dau altul, mai precis: daca nu denuntati angajatorul deveniti complice acestuia. Alegerea dvs e simpla, ori nu faceti plangere, ori faceti. Ca sa descoperiti drepturile dvs cititi Codul Muncii pe net: [ link extern ] /
Plangerea trebuie sa contina datele dvs, si se poate face si prin email. Spuneti ce drept v-a incalcat, povestiti cum si indicati probele
Cunosc legile si codul muncii multumesc inca o data.....sunt doar nelamurita cand anume se da amenda angajatului...in orice situatie sau doar cand te prinde asupra faptei?!
Cunosc legile si codul muncii multumesc inca o data.....sunt doar nelamurita cand anume se da amenda angajatului...in orice situatie sau doar cand te prinde asupra faptei?!
In momentul in care se face control si va depisteaza ca nu aveti c.i.m., atunci puteti fi sanctionata contraventional.
Bani nerecuperati
tzytzyyy
Buna ziua, am lucrat la negru timp de 2 luni, nu am primit nici macar jumatate din banii promisi, acuma anajatorul nu mai raspunde sau cand raspunde zice ca nu ... (vezi toată discuția)