avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plata taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plata taxa de timbru

Am un proces de succesiune la judecatoria Cornetu-Ilfov,dar eu locuiesc in Magurele-Ilfov,unde trebuie sa platesc taxa de timbru?
Cel mai recent răspuns: GABYBABY , utilizator 20:33, 18 Octombrie 2012
Conform legii, taxele de timbru se platesc in contul unitatii administrativ-teritoriale in a carei raza teritoriala isi are domiciliul debitorul taxei. In cazul in care dvs datorati taxa de timbru, aceasta trebuie platita in contul primariei Magurele, insa trebuie neaparat sa specificati ca reprezinta taxa de timbru pentru dosarul nr X de la Judecatoria Cornetu. Mult succes!
Mutumesc mult pentru raspuns,asa voi face!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa divort- unde platesc ? andra-celia andra-celia Buna seara,imi puteti spune si mie va rog unde pot plati taxa de timbru pentru divort?eu sunt din ilfov,platesc la cec sau la primaria din localitatea in care ... (vezi toată discuția)
Plata taxa de timbru antisocial charm antisocial charm Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti, pe cat se poate in urmatoarea problema: Daca sunt administrator la o S.C. ,,X\'\' care are un litigiu cu o alta societate ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua Avem un debitor persoana juridica, cu sediul social in Buftea. Am sunat la Trezoreria Buftea, sa-mi furnizeze contul in care pot vira taxa ... (vezi toată discuția)