avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua.in urama divortului cu sotia mea, copilul ia revenit ei sub intretinere dar ca eu sai platesc pensie alimentara 150 lunar.dupa terminarea divortului am incercat sai trimit pensia alimentara in curs si restantiara cu confirmare de plata dar mereu a venit inapoi din lipsa a fostei sotii. in final aflasem ca fosta sotie nu schimbase buletinul si plecase in afara si din acest caz nu sa putut face plata.acum recent a venit in tara si ma ameninta sai platesc pensia alimentara toata ca daca nu ma da in judecata.sincer nu am atatia bani acum. va rog ajutatima cu un raspuns.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 20:29, 18 Octombrie 2012
buna seara
incepeti sa platiti din aceasta luna ,iar retroactiv faceti dovada ca ati incercat sa platiti si nu i-a ridicat
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație dificila bobbymarvik1@gmail.com bobbymarvik1@gmail.com Am să va istorisesc pe scurt povestea mea.In anul 2001 am cunoscut o fata care avea un copil minor, de 4 ani dintr-o căsătorie anterioara,am decis sa ne ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.in urma unui divorț eu mama plătesc pensia alimentara ... Mihaela 123filip Mihaela 123filip Bună ziua.In urma unui divorț eu mama plătesc pensia alimentara a doi copii.Eu cu tatăl am făcut un acord scris de mana că eu nu mai plătesc pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gabrielstroescu74 gabrielstroescu74 Buna ziua, Am divortat de fosta mea sotie cu care am un copil in anul 2008. M-am recasatorit in anul 2013 si actualmente am 2 copii cu actuala sotie. Pana in ... (vezi toată discuția)