avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... astept un raspuns concret
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

astept un raspuns concret

Am avut un avocat la un proces si din cauza lui am pierdut procesul fiindca i-am dat banii pentru onorariu si sa depuna si taxa de timbrare dar nu a depus nici un ban si astfel am pierdut procesul.
Suparat am verificat dosarul si am ramas uimit cand am vazut ce nereguli erau in dosar si anume
- nu era nici o chitanta la dosar ca ar fi luat nici un ban de la mine
- contractul de colaborare era semnat de el in fals(nu era semnatura mea)
- era depusa o declaratie in numele meu in care face precizarea ca dorea amanarea cauzei ca nu sa intalnit cu mine ca sa-i dau banii fiindca eram internat in spital,cu totul fals fiindca eu ii dadusem banii inca de la inceputul procesului ,iar eu nu eram internat in nici un spital si acea hartie era semnata tot de el in fals
Datorita acestor lucruri i-am facut plangere la barou si am primit un raspuns sa ma adresez parchetului,fapt pentru care am facut acest lucru ,iar parchetul a trimes dosarul la Curtea de Apel Craiova,iar acum am primit o invitatie de la procuror de acolo ca sa ma prezint in calitate de pagubit ,iar dosarul este penal .
Intrebare
As dori sa stiu acum ce se poate intampla la Curtea de Apel incepe procesul sau doar ne audiaza pe amandoi dupa care va incepe procesul?
Eu m-am constituit si parte civila in acest dosar de unde am cerur atat banii 1000 ron onorariul lui fiindca el nu a taiat nici o chitanta ,precum si cei 1000 ron care i-am platit fostei sotii fiindca am pierdut proceul(onorariu avocatului ei).
As dori sa-i cer si daune fiindca mi-a tinut suma de 3000 ron la el 6 luni banii si cu toate astea am pierdut procesul .
Ce sum as putea sa-i cer ca despagubire pentru tot ce a facut tiinand cont de tot ce sa intamplat
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: dodorel62 , utilizator 00:10, 23 Octombrie 2012
Probele le-am dus acum si din probe reiese ca mi sa falsificat semnatura in actul de colaborare intre mine si el,iar chitanta referitoare la banii de onorariu in care a trecut suma este falsa si atat aceasta chitanta cat si acel contract de colaborare au fost facute fara ca eu sa stiu de ele, doar pentru a se folosi si a lua niste bani prin escrocherie si asa cum reiese din probe dupa ce a incheiat aceste 2 documente el avea obligatia sa depuna la barou o suma de bani ,suma pe care el nu a depus-o.
El a recunoscut ca a primit banii de la mine si ca mi-a restituit o parte din bani fiindca nu avea cum sa nu recunoasca fiindca si in inregistrarea audio pe care i-am facut-o recunoaste ca a primit baii ,iar aceasta inregistrare pe care i-am facut-o exista la dosarul cauzei fiindca procurorul mi-a cerut-o ca dovada in sustinerea probelor de care eu l-am acuzat pe acest avocat.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rechizitoriul lorilori43 lorilori43 Se poate afla daca sa inceput rechizitoriul la un dosar penal,sau sa solutionat cauza daca invinuitul nu este prezent? (vezi toată discuția)
Recupereare prejudiciu zahsor zahsor Sunt parte vatamata si civila intr-un dosar penal . Invinuitul este acuzat de fals, uz de fals, sub semnatura privata, abuz in serviciu in proiecte de ... (vezi toată discuția)
Prezentarea materialului pentru trimiterea in judecata galaxy10 galaxy10 Mi-as dori foarte mult sa stiu care ar fi termenul limita la prezentarea materialului de catre procuratura in cazul legii speciale 365/2002?Exista cumva un ... (vezi toată discuția)