avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu ingrijire copil

Buna seara,
Daca am optat pentru 1 an pentru ingrijire copil, dupa care am fostin concediu fara plata 3 luni pentru ingrijire copil, dupa care acum lucrez, am dreptul inca sa reintru in concediu fara plata de ingrijire copil pana acesta implineste 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 19 Octombrie 2012
Da, aveti dreptul la concediu fără plată pentru creşterea copilului până la vârsta de 2 ani.
In acest sens, cererea pentru acordarea concediului fără plata indemnizaţiei pentru creşterea copilului se va depune şi se va înregistra la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu de ingrijire copil ContSters229751 ContSters229751 O salariata a facut cerere de intrare in concediu de ingrijire copil pentru un an in perioada 04.01.2011-04.01.2012. Acum vine cu o alta cerere de prelungire a ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil mariamaria22 mariamaria22 Buna seara! Ajutati-ma, va rog, cu cateva informatii si clarificari referitoare la legislatia privind CIC. Mai exact, daca am fost in CIC timp de 1 an de ... (vezi toată discuția)