avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... A fi obligat sa aderi la o asociatie?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

A fi obligat sa aderi la o asociatie?

Buna ziua,
la gradinitele in sistem Step by Step exista ajutori de educatori. Ajutorul de educator nu este considerat cadru didactic si nu poate fi angajat in sistemul de invatamant, deci nu i se poate intocmi contract de munca ca si cadru didactic; insa el trebuie platit si s-a venit cu varianta infiintarii unei asociatii la care sa adere parintii copiilor inscrisi la astfel de gradinite. Practic, parintilor li s-au pus in fata cererea de aderare si li s-a cerut sa semneze :O:O.....
Intrebarea mea este daca eu ca parinte pot fi obligat sa ader la asociatie :stunned: , atata timp cat imi aduc copilul la aceasta gradinita ? De achitat, achit lunar suma convenita pt.ajutorul de educator, dar nu mi se pare normal sa fiu obligat sa ader la asociatie ....Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: dcba , utilizator 12:40, 24 Octombrie 2012
Nu sunteti obligat sa deveniti membru in acea asociatie cu toate ca din exemplul concret dat de dumneavoastra nu stiu ce prejudicii veti avea, dar plata pentru respectivul serviciu tot il veti face catre acea asociatie.
Multumesc pt.raspuns. Nu doresc sa ader pt.ca datele mele personale sa nu poata fi la indemana oricui intra in contact cu dosarul de infiintare al respectivei asociatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala cere bani pentru mobilier lumi11 lumi11 Buna ziua, Am inscris copilul la scoala in clasa I, step by step si mi s-au cerut 200 EUR bani pt mobilier (nu s-a dat factura sau chitanta fiscala) ce ... (vezi toată discuția)
Art.180 din codul penal Stelian Gaus Stelian Gaus Buna ziua! In data de 22.10.2009, fiica mea, eleva in clasa a V-a, a fost agresata de catre un cadru didactic in timpul orei. Mai exact, la acel moment, o ... (vezi toată discuția)
Scoala si sanepidul: pot fi obligati elevii sa manance - si sa plateasca - la cantina scolii? JustMe1977 JustMe1977 Buna! Am o mare nelamurire, daca imipoate raspunde cineva multumesc anticipat! Scoala la care invata fiul meu e \"Step by step\", cu posibilitatea de servire a ... (vezi toată discuția)