avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Formulare plangere CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Formulare plangere CEDO

Unde pot gasi formularul pt. o plangere CEDO in forma actualizata? am gasit formulare pe mai multe pagini de internet, insa... ma mira diferenta foarte mare dintre ele.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 14:17, 24 Octombrie 2012
Stimat forumist,

Ultima variantă a aplicației o puteți descărca de pe site-ul CEDO, secțiunea aplicanți - vedeți secțiunea pentru România:
[ link extern ] /

Nu ar trebui să vă mire atât de mult diferențele legate de neactualizare.

Din păcate - eu unul regret foarte mult și cred în utilitatea actuală a sa - Biroul de Informare al Consiliului Europei în București și-a închis oficial activitatea pe data de 15 Decembrie 2010, data Ceremoniei de Închidere.

Acesta este motivul pentru care modelul de cerere disponibil pe site-ul său este în formatul vechi. De altfel, multe surse au preluat modelul disponibil pe site-ul Biroului, model neactualizat în prezent, din cauzele anterior menționate.

Cu stimă.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2012
andreigrigoriu, moderator
Inca doua intrebari:

1. observ acolo spatii de completat, trebuie sa le completez cu stiloul? scris de mana? sau pot sa scriu la calculator?

2. pot sa scriu ingrosat, in cazul in care doresc sa evidentiez ceva f. important?
Stimat forumist,

Conform pct. 10 al Instrucțiunilor Practice emise de către Președintele Curții, o aplicație trebuie să fie scrisă lizibil, și, preferabil, dactilografiată.

Evident, prin dactilografiere se poate înțelege tehnoredactare computerizată.

Cu stimă.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2012
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model formular cedo? kisso kisso Are cineva un exemplu de formulr CEDO gata completat? ca vreau sa-l vad cum sa il completez, pare un pic cam ciudat modul lor de-a categorisi... (vezi toată discuția)
Cedo mihaela58 mihaela58 In luna ianuarie am trimis o plangere la CEDO. In luna mai ,am primit o scrisoare cu formulare,similare cu cele pe care le-am trimis initial,pe care le-am ... (vezi toată discuția)
Cauza emil burza contra romaniei doru6 doru6 Imi puteti spune, va rog, unde pot gasi textul integral al acestei cauze sau solutia dispusa de CEDO? Am cautat pe tot felul de site-uri, insa in zadar. As ... (vezi toată discuția)