avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Model formular CEDO?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Model formular CEDO?

Are cineva un exemplu de formulr CEDO gata completat? ca vreau sa-l vad cum sa il completez, pare un pic cam ciudat modul lor de-a categorisi...
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 17:14, 15 Decembrie 2012
Stimat forumist,

Pe site-ul Biroului de informare al Consiliului Europei la București aveți o NOTA EXPLICATIVA destinata persoanelor care completeaza un formular de cerere prezentata conform articolului 34 al Conventiei.

Citiți-o cu atenție și veți avea multe din informațiile de care aveți nevoie.

Pasul următor este să descărcați documentele de care aveți nevoie de pe site-ul
[ link extern ] /

Cererea o să o completați dvs după cum considerați, informațiile furnizate pe cele două site-uri fiind suficiente în acest sens.

Nu în ultimul rând, este recomandabil să descărcați toate documentele necesare de la adresa Curții Europene, nu a Biroului de Informare, deoarece, acesta fiind închis oficial, anumite documente nu sunt updatate.

Cu stimă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
andreigrigoriu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare plangere cedo anonim890 anonim890 Unde pot gasi formularul pt. o plangere CEDO in forma actualizata? am gasit formulare pe mai multe pagini de internet, insa... ma mira diferenta foarte mare ... (vezi toată discuția)
Plangere in fata cedo 5AM 5AM Stie cineva sa imi trimita un link unde gasesc una sau mai multe plangeri in fata CEDO? Nu ma refer la model de plangere si nici la solutionarea acesteia, ... (vezi toată discuția)
Regulamentul cedo. anunț oficial important fãcut de cedo cu privire la declaraȚiile unilaterale. modificãri ale regulamentului. andreigrigoriu andreigrigoriu Stimați forumiști [i]care vă aflați în faza a doua a procedurilor CEDO, procedura contradictorie, mai precis în faza negocierilor cu ... (vezi toată discuția)