avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma consultanta si audit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma consultanta si audit

Buna ziua,

As dori sa infiintez o firma de audit, ce se va axa pe audit operational, financiar si resurse umane. De asemenea, aceeasi firma as vrea sa ofere si consultanta necesara eliminiarii problemelor constatate in timpul desfasurarii auditului.
Imi puteti spune, va rog, ce coduri CAEN ar trebui sa aibe firma, ce cursuri ar trebui sa fac si daca se poate face asa ceva.
Daca in codul CAEN al firmei trec si "comertul cu autoturisme" acesta se poate face fara ca acest cod sa fie principal ?

Va multumesc,
Contravenientu'
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 16:10, 24 Octombrie 2012
Conditii aplicabile persoanelor fizice:
• acestea trebuie sa fie licentiate ale unei facultati cu profil economic si/sau sa aiba minimum patru ani vechime in activitatea financiar-contabila sau sa aiba calitatea de expert contabil, respectiv de contabil autorizat cu studii superioare economice, si
• sa treaca testul de verificare a cunostintelor financiar-contabile, pentru accesul la stagiu, si;
• sa efectueze un stagiu de trei ani de practica in activitatea de audit financiar sub indrumarea unui auditor financiar activ, stagiul putand incepe numai dupa indeplinirea cumulativa a celor doua conditii de mai sus, si
• pe parcursul stagiului, persoanele fizice trebuie sa indeplineasca cerintele Codului privind conduita etica si profesionala in domeniul auditului financiar, si
• sa promoveze examenul de aptitudini profesionale specifice, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auditor-studii Danna_Alina Danna_Alina Buna seara! Ce studii trebuie sa aibe un auditor? (vezi toată discuția)
Audit finaciar contabil baldovin_trandafira baldovin_trandafira Am fetita care a terminat CONTABILITATEA SI AUDITUL AFACERILOR LA Universitatea Ovidius din Constanta in iulie 2015 si as vrea sa stiu: 1 - Ca sa poata deveni ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru audit financiar alin-m alin-m Pot sa-mi infiintez un PFA pentru activitatea de audit financiar? Am in vedere ca OG 44/2008 la art. 1 alin. 3 spune ca \"nu se aplica acelor activitati ... (vezi toată discuția)