avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RAR

Imi puteti spune daca odata cu obtinerea de la RAR a cartii de identitate a unui autoturism obtin si ITP-ul si certificatul de autenticitate?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2012
jacquelline, utilizator
Cel mai recent răspuns: jacquelline , utilizator 11:56, 25 Octombrie 2012
Nu,pentru certificatul de autenticitate trebuie sa depuneti cerere pentru programare
Pentru ITP trebuie sa va prezentati la unitate specializata care sa verifice tehnic vehiculul si daca acesta intruneste criteriile legal prevazute,se aplica pe talon timbrul special si stampila
Pe site-ul RAR am gasit urmatoarea informatie: "Pentru vehiculele utilizate care au fost înmatriculate ultima dată într-un Stat membru al Uniunii Europene, aflate însă la prima înmatriculare în România, R.A.R. va elibera cartea de identitate a vehiculului (C.I.V.), va efectua inspecţia tehnică periodică şi va certifica autenticitatea vehiculului."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare nelucotos nelucotos BUNA... VREAU SA INMATRICULEZ O MASINA MAZDA, MASINA ESTE DIN ITALIA, ARE EURO4, AM FACUT PROGRAMARE LA RAR, AS VREA SA STIU CAND MERG LA RAR CE DOCUMENTE ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate andr33apn andr33apn Buna ziua, Care este prevedrea legala care indica termenul de emitere a cartii de identitate pentru autovehiculele aduse din zona UE. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sainescualex1997 sainescualex1997 buna ziua mi-a fost retinut talonul auto pentru ca nu am avut contract de vanzare cumparare, as putea sa inscriu masina din nou fara certificat? am doar cartea ... (vezi toată discuția)