avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare

BUNA... VREAU SA INMATRICULEZ O MASINA MAZDA, MASINA ESTE DIN ITALIA, ARE EURO4, AM FACUT PROGRAMARE LA RAR, AS VREA SA STIU CAND MERG LA RAR CE DOCUMENTE TREBUIE SA AM CU MINE,TREBUIE SA AM CU MINE...EU SUNT DIN SUCEAVA, AM GASIT LIBER LA IASI SI NU AS VREA SA FAC UN DRUM DEGEABA, MULTUMESC!!!!!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 07:46, 18 Noiembrie 2010
Aveti nevoie de urmatoarele acte:

1. Factura sau contractul de vanzare cumparare din tara de provenienta (Italia).

2. Cartea de identitate din Italia a autoturismului,talonul, asigurarea, cartea verde.

3. Buletinul dumneavoastra.

Toate aceste acte sunt necesare pentru siguranta dumneavoastra. Sa nu faceti mai multe drumuri.
Cel mai bine era daca la momentul cand ati sunat pentru programare ii intrebati pe cei de la RAR Iasi de documentatia necesara. Puteti sa ii sunati din nou, pentru linistea dumneavoastra.

Va multumesc!
Pentru vehiculele utilizate care au fost inmatriculate ultima data intr-un Stat membru al Uniunii Europene, aflate insa la prima inmatriculare in Romania, R.A.R. va elibera cartea de identitate a vehiculului (C.I.V.), va efectua inspectia tehnica periodica si va certifica autenticitatea vehiculului.

Actele necesare:
- act de identitate solicitant;
- cerere activitate R.A.R. (cererea se va completa olograf de catre solicitant pe propria sa raspundere, va fi semnata in prezenta angajatului R.A.R. care efectueaza prestatia);
- documentul de inmatriculare in UE.

Mentionam ca pentru efectuarea acestei activitati este necesara obtinerea in prealabil a unei programari.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel.: 021 318.17.30

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod rutier edy_irinel edy_irinel am cumparat o motocicleta fara carte de identitate.ce fac? am contractul de vanzare cumparare,am talonu dar nu am cartea de identitate pt ca este ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate andr33apn andr33apn Buna ziua, Care este prevedrea legala care indica termenul de emitere a cartii de identitate pentru autovehiculele aduse din zona UE. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Schimbare culoare masina yna81 yna81 Buna seara, as vrea sa va intreb la RAR cand fac programare pentru schimbarea culorii,in ziua programarii cum trebuie mers cu masina culoare de pe talon sau ... (vezi toată discuția)