avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... nelamurire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

nelamurire

Buna ziua .
Am o nelamurire cu privire la alocatiile copiilor . Trebuie sa analizez dosarele depuse pentru acordare bursa sociala sau medicala ( lucrez intr-o unitate scolara).... iar in legislatie spune ca ptr determinarea venitului net lunar pe membru de familie se iau in calcul toate veniturile cu caracter permanent cu exceptia alocatiei suplimentare pt familiile cu multi copii. Acum .... pe ancheta sociala unii dintre elevi au trecut pe langa alocatia de 42 lei si alocatie de sustinere sau buget complementar.... Care este diferenta .... alocatie sustinere .... alocatie complementara .... Am citit la un moment dat ceva despre alocatie de sustinere pt fam. monoparentala .... apoi alocatie de sustinere pt fam. cu mai multi membrii ..... am gasit ceva si despre alocatia complementara ..... Chiar nu mai inteleg nimic .... In prezent exista alocatie complementara si separat .... alocatie de sustinere ?..... La bursele sociale sau medicale .... pana la urma .... astea doua nu se iau in calcul ? .... decat alocatia de 42 lei ? ..... dar indemnizatiile de insotitor ptr persoanele cu handicap se iau in calcul la stabilirea venitului mediu net pe cap de membru ? .... Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Alocatia complementara cpaula cpaula O studenta la zi fara bursa poate lua in acelasi timp alocatie de sustinere monoparentala(copil de 7 ani in intretinere) si alocatie complementara? Acum ... (vezi toată discuția)
Bursa complementara nelu_duleant_ro nelu_duleant_ro in ce conditi se acorda alocatia complementara si daca venitul parintilor intra in calcul daca locuim in acelasi imobil (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala maya_ioana maya_ioana Am 21de ani si am o fetita de 2 ani,sunt studenta si nu am nici un venit decat alocatia fetitei de 42 ron.am depun dosarul pentru alocatia de sustinere a ... (vezi toată discuția)