avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adjudecare imobil licitatie publica - Anulare contract ...
Discuție deschisă în Executare silită

Adjudecare imobil licitatie publica - Anulare contract de inchiriere

Am imprumutat o suma de bani unei persoane care mi-a garantat imprumutul cu un imobil personal. Intr-un final din cauza ca acesta nu mi-a restituit imprumutul, acest imobil a fost scos la vanzare prin licitatie publica. Din cauza ca la mai multe licitatii care au avut loc nu s-a prezentat nici un cumparator am adjudecat acest imobil in contul creantei. Din cate am inteles nu pot intra in posesia imobilului pentru ca este inchiriat. Mentionez ca acest imobil a fost inchiriat unei persoane dupa ce a fost efectuat imprumutul.
Ce trebuie sa fac in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: Fullbet , utilizator 16:17, 26 Octombrie 2012
Fara o hotarare judecatoreasca nu stiu daca executorul are dreptul sa evacueze persoanele din imobil daca acesta este inchiriat. Este posibil asa ceva?
Buna seara.Nu dureaza mult evacuarea,iti spun pentru ca asemanator cu tine am patit si eu.Du-te la un executor bun prezintai speta si cu putin noroc in 1 luna 2 ai rezolvat problema.Executorul va depune in instanta documentele pentru autorizarea de patrundere in imobil.Nu dureaza mult.Bafta
Buna seara,
Daca e 1 luna 2 nu este problema..sper sa ai si dreptate si sa nu fie vorba de 2-3 ani..maine o sa ma interesez mai exact, o sa vorbesc cu executorul judecatoresc eventual si cu un avocat si o sa vad ce imi ramane de facut.
cum sa ceri evacuare daca au contract si-l respecta??
intai notifica si schimba valoare chiriei sa zicem 500 E luna ..1000 apoi ....
Actul de adjudecare e titlu executoriu pentru punerea in posesie. art 519 cpc explica care sunt efectele adjudecarii fata de locatiune. Cum spuneam, intrebati la executorul care a facut executarea silita. El are tot dosarul in fata, noi avem 5 randuri pe un forum...

Alte discuții în legătură

Punere in posesie dupa achitare suma licitatie ilenuta1963 ilenuta1963 Va rog frumos sa-mi spuneti daca dupa achitarea unei sume in urma unei licitaii ce sac obiectul unei executari silite supra unui imobil pentru neplata sultei , ... (vezi toată discuția)
Evacuare imobil dupa adjudecare Andra24 Andra24 Buna , Recent am pierdut casa in urma vanzarii la licitatie . As dori cateva raspunsuri daca ma puteti ajuta In cat timp putem fi scosi din locuinta ?- ... (vezi toată discuția)
Evacuare silita neaprobata Midala Midala Buna ziua, Am si eu o problema. Acum ceva vreme am castigat o licitatie a unui apartament scos de un creditor care nu a primit banii de la proprietar. In ... (vezi toată discuția)