avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adjudecare imobil licitatie publica - Anulare contract ...
Discuție deschisă în Executare silită

Adjudecare imobil licitatie publica - Anulare contract de inchiriere

Am imprumutat o suma de bani unei persoane care mi-a garantat imprumutul cu un imobil personal. Intr-un final din cauza ca acesta nu mi-a restituit imprumutul, acest imobil a fost scos la vanzare prin licitatie publica. Din cauza ca la mai multe licitatii care au avut loc nu s-a prezentat nici un cumparator am adjudecat acest imobil in contul creantei. Din cate am inteles nu pot intra in posesia imobilului pentru ca este inchiriat. Mentionez ca acest imobil a fost inchiriat unei persoane dupa ce a fost efectuat imprumutul.
Ce trebuie sa fac in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: Fullbet , utilizator 16:17, 26 Octombrie 2012
Am vorbit cu executorul si mi-a zis ca el nu are dreptul sa ma invete ce trebuie sa fac..A zis ca el si-a facut datoria si m-a instiintat la licitatie ca imobilul este inchiriat iar eu am fost de acord cu acest lucru, de acum sa ma descurc...Inca nu am vb cu avocatul dar se pare ca trebuie pana la urma sa rezolv in instanta...totusi nu as vrea sa dureze asa de mult...chiar nu este o cale sa rezolv mai repede? Oare era mai bine sa anulez contractul de inchiriere prin instanta si pe urma sa particip la licitatie sa adjudec bunul in contul creantei? Pentru varianta asta tot 2-3 ani trebuia sa astept?
De ce nu intrebati avocatul? Eu personal nu agreez ca ai mei clienti sa vina cu variante de pe un forum si sa ma invete ce am de facut...
Desigur o sa intreb si avocatul, dar am si eu o intrebare:
Daca toti vizitatorii acestui forum care se confrunta cu una sau mai multe probleme ar apela la avocatii lor, desigur toate problemele s-ar rezolva, atunci ce motive ar mai fi sa intre si pe acest forum?
In opinia mea, acest forum nu este pentru a se verifica avocatii.
Nu vreau sa deranjez dar mie mi se pare ca vorbim alta limba...
Eu am postat o problema pe acest forum cu speranta ca cineva competent imi poate oferi o solutie sa rezolv situatia in care ma aflu...am primit de la dumneata sfatul sa iau legatura cu avocatul meu, iar la final sunt banuit ca verific avocatii....in fine...
Concluzie: Ajutor = 0
Ce rost mai are sa intru pe acest forum daca sunt trimis sa caut rezolvarea problemei in alta parte?
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2012
Fullbet, utilizator

Alte discuții în legătură

Punere in posesie dupa achitare suma licitatie ilenuta1963 ilenuta1963 Va rog frumos sa-mi spuneti daca dupa achitarea unei sume in urma unei licitaii ce sac obiectul unei executari silite supra unui imobil pentru neplata sultei , ... (vezi toată discuția)
Evacuare imobil dupa adjudecare Andra24 Andra24 Buna , Recent am pierdut casa in urma vanzarii la licitatie . As dori cateva raspunsuri daca ma puteti ajuta In cat timp putem fi scosi din locuinta ?- ... (vezi toată discuția)
Evacuare silita neaprobata Midala Midala Buna ziua, Am si eu o problema. Acum ceva vreme am castigat o licitatie a unui apartament scos de un creditor care nu a primit banii de la proprietar. In ... (vezi toată discuția)