avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa prima inmatriculare

buna ziua. Vreau sa imi imatriculez o masina si vreau sa stiu daca se mai plateste taxa? deoarece am vazut pe un post tv ca presedintele tari a promulgat legea in 22 oct 2012 cum ca nu sar mai plati taxa de inmatriculare, sau asta ii valabil numa dupa ce apre in monitoru oficial.? va multumes
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 22:22, 27 Octombrie 2012
Orice act normativ intra in vigoare dupa publicarea lui in Monitorul Oficial. Asteptati publicarea legii.
Asadar ce au spus cei de la TV sunt niste prostii...Acolo se intelegea ca poti inmatricula o masina fara a mai platii taxa auto de prima inmatriculare, iar din ceea ce citesc eu aici vad ca nu e deloc asa.Cel putin nu inca...
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Kent8d, utilizator
Asa este, legea publicata saptamana aceasta in Monitorul Oficial aproba OUG nr. 1 / 2012 si nimic altceva. Nu schimba nimic fata de textul ordonantei, fata de ceea ce a fost pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare 1 ian 2012 - auto avand prima inmatriculare inainte de 2007 ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Am un autoturism care are prima inmatriculare in Romania in anul 2002, vreau sa o vand... Avand in vedere ca - Legea \"privind taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ghe_elena ghe_elena Am o masina adusa din Germania pe care vreau sa o inmatriculez in Romania.Din cate am citit aceasta taxa a fost anulata printro lege promulgata de Traian ... (vezi toată discuția)
Taxa auto robertaarmena robertaarmena Buna ziua! Tatal meu a achizitiona o masina second-hand adusa din Austria; nu a inmatriculat-o inca, datorita faptului ca masina a costat 800 de euro si ... (vezi toată discuția)