avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Inchiriere spatiu pentru expozitie, fara activitate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Inchiriere spatiu pentru expozitie, fara activitate economica

Vand bijuteii exclusiv online, inchiriez spatii comerciale pentru stand-uri expozitii bijuterii ce se poate comanda online.
Ce autorizatii trebuie sa am, banuiesc ca nu trebuie sa declar fiecare spatiu de 1m inchiriat ca si punct de lucru.

Marfa expusa si vitrina e a mea si nu se da in custodie.

Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:17, 22 Noiembrie 2015
Trebuie sa aveti ca obiect de activitate declarat la O.R.C. 4789 (Comerţ cu amănuntul prin standuri, chioşcuri şi pieţe al altor produse) si casa de marcat fiscalizata pentru vanzarea in standuri si piete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Coduri caen depozit turcalexandra turcalexandra Buna ziua, Detin un depozit inchiriat unde receptinez marfa (articole copii) achizitionata din tara si UE si o expediez prin curierat (la bucata) catre ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare de la primarie pentru comerț cu amănuntul andreiSRR andreiSRR Autorizatie functionare de la primarie pentru Comerț cu amănuntul prin standuri, chioșcuri si piete al altor produse. Pentru a vinde cu amanuntul in ... (vezi toată discuția)