avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permisul de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permisul de conducere

in urma cu 3 luni am luat amenda pentru parcare si 2 puncte de penalizare. In cazut in care nu faceam contestatie mi se lua permisul, avand 13 puncte dinainte. In momentul de fata nu mai am puncte dar cotestatia am pierdut-o. Se poate sa mai imi ia permisul?
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 20:42, 26 Octombrie 2012
Verificati la serviciul rutier.La 6 luni, punctele se prescriu.Daca au trecut 6 luni de cand ati depus contestatia,sigur s-a prescris ceva din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat dupa 4 ani de zile ? lucianalex lucianalex Buna seara as dori sa va expun intamplarea mea si sa imi dati si mie o parere..o sa incerc sa expun cat mai detaliat ! In 2013 (fiind mai tanar si rebel) am ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sotului meu în mai anul trecut i s-a suspendat permisul ... Denisia123 Denisia123 Buna seara! Sotul meu în mai anul trecut i sa suspendat permisul pe o perioada de 60 de zile. El a depus un certificat de grefa, mergând ulterior să-și ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala steefanel steefanel Am depus o contestatie la un proces verbal de contraventie (prin care mi s-a dat amenda si a fost retinut certificatul de inmatriculare) si la termenul de ... (vezi toată discuția)