avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit banca

buna ziua.acum 4 ani am facut un imprumut la ge money urmand ca in februarie 2013 sa il termin. dorind sa termin mai repede cu plata imprumutului,in august(anul curent) am sunat la banca sa vad daca se poate.mi s-a spus ca da,se poate daca platesc o anumita suma de bani iar contractul se incheie automat.am depus banii in cont am sunat din nou la bana si m-i s-a confirmat ca banii erau intrati iar acum,dupa doua luni am primit o scrisoare de la o firma,, ralfi ifn.sa,, precum ca voi fi data in judecata pt neplata datoriei bancare.(banca are sucursala in alt judet).banii care au fost depusi ar fi trebuit sa acopere trei rate ,deci oricum nu puteam fi in urma .ce pot face?va multumesc

Cel mai recent răspuns: Valache Genova , Avocat 00:33, 27 Octombrie 2012
In cazul in care mai aveti chitanta care dovedeste ca a-ti depus acea suma de bani in contul respectiv, mergeti si discutati cu directorul bancii la sediul central. Exista posibilitatea sa fie o simpla gresala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris la biroul de credit, inexistent in alta baza de date. BogdanBunea BogdanBunea Buna ziua, Am si eu o problema si sper din tot sufletul sa ma puteti indruma. Acum cca 5 ani de zile, am facut un credit de consum prin magazinul DOMO, ... (vezi toată discuția)
Mai pot recupera banii depusi la banca? Bibi20172017 Bibi20172017 Mai pot recupera banii depuși la banca daca nu am dovada depunerii si banii nu apar pe contul curent? Mentionez ca am depus 4500 ron si doamna de la casierie ... (vezi toată discuția)
Executare credit banca fimitamocanu fimitamocanu Buna ziua, Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv ,in legatura cu un credit. Am contractat la un moment dat un credit de la o banca( A), pentru ... (vezi toată discuția)