avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de proba

ANGAJATORUL are drept sa te tina 4 zile in proba a 4 ore si sa iti ceara actul de indentitate in original la el permite legea sa faca asa ceva.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 28 Octombrie 2012
D-voastra vorbiti de munca la negru ceea ce e grav iar angajatorul poate fi sanctionat contraventional
Din ce observ si angajatul poate fi contraventionat, probabil pe asta se bazeaza ei. Nu cred ca e usor sa dovedesti ca el angajeaza la negru, mai ales ca angajatul deja a lucrat cateva zile. Daca ati putea da mai multe detalii, sau unde as putea gasi mai multe informatii. Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2012
BogdanPecau, utilizator
Trebuie sa va adresati ITM-ului pe raza judetului unde isi desfasoara acea firma activitatea , iar cei de la ITM trebuie sa gaseasca in incinta firmei respective oameni care muncesc la negru
BogdanPecau

Este foarte simplu de dovedit munca la negru ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pre-contract...sau? whitescorpion whitescorpion Vreau sa angajez 2 muncitori.Acestia se vor angaja cu contract de munca din ianuarie sau februarie;nu stiu exact sigur cand se vor angaja cu CIM.Ei doresc sa ... (vezi toată discuția)
Demisie aprobata fara plata salariului iraira iraira Mi-am dat demisia dupa ce am dat un preaviz de 2 saptamani de la magazinul unde am lucrat ca vanzatoare pe un salariu de 650 net fara zile libere fara zile de ... (vezi toată discuția)