avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte necesare vanzare-cumparare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte necesare vanzare-cumparare casa

Buna ziua.
Am o mare rugaminte : In curand, voi cumpara o casa la tara. Ideea e ca nu stiu deloc la ce sa ma astept si nici ce acte sa cer de la vanzator, ca sa nu ma trezesc apoi cu surprize. Casa are si teren. Va rog invatati-ma cum sa procedez in calitate de cumparator.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:31, 22 Februarie 2018
cereti vanzatorului extras CF de informare, care sa fie la zi si documentul prin care a dobandit casa si terenul ( mostenire, testament, donatie, vanzare - cumparare, titlu de proprietate ).
doar atat? pai ma asteptam sa fie mai complicat....
actul de vanzare-cumparare se face la notar? Ce alte acte mai am obligatia sa fac?
~ Conținut șters la cerere ~
e prima mea tranzactie de acest fel...de aceea va rog sa nu va suparati pe necunostinta mea asupra subiectului...Ideea e ca nu vreau sa ma trezesc cu surprize ulterior... De aceea am nevoie de toate informatiile asupra subiectului. Ce e acel TP? Si, concret, ce alte acte sunt necesare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
autogeneral, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte cumparare casa hosten hosten Buna seara,va rog sa ma ajutati.Ce conditii trebuiesc indeplinite la cumpararea unei case la tara ?Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Se poate vinde un teren extravilan mostenire ,doar cu certificatul de mostenitor ? maria mo maria mo va rog sa-mi spuneti si mie , am un teren extravilan undeva la tara , mostenit de la tatal meu si vreau sa-l vand , eu am doar actul de mostenitor si nimic ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare teren extravilan vasile2020 vasile2020 Printre altele in mostenirea de la bunici am si un titlu de proprietate cu citeva hectare de teren extravilan si as dori sa vind aproape un hectar ,cum pot ... (vezi toată discuția)