avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... se cauta consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

se cauta consilier juridic

Societate multinationala, lider de piata, ce activeaza in domeniul distributiei de produse alimentare si nealimentare, cu sediul in Bucuresti, peste 600 de salariati permanenti si puncte de lucru in tara, doreste angajarea de urgenta a unui consilier juridic stagiar, incepand cu data de 1 martie 2005.

Indrumatorul pe perioada de stagiu este asigurat de catre societate.
Cheltuielile profesionale vor fi suportate de societate.

Salariul la incadrare : 350 USD / net; (dupa 3 luni se trece pe treapta urmatoare de salarizare); intreg salariul este trecut pe cartea de munca;

Societatea mai ofera: tichete de masa din a 4-a luna de la incadrare; telefon mobil; masina de serviciu;

Conditii minime: licentiat in drept; cunostinte de limba engleza scris si vorbit; usurinta in utilizarea PC-ului; reala disponibilitate de munca; carnet de conducere categoria B, prezenta de spirit, coerenta in vorbire si degajare (pozitia presupune si activitati in fata instantei); persoana dornica sa invete si sa-si practice meseria.

Persoanele care INDEPLINESC CONDITIILE pentru pozitia de consilier juridic stagiar si doresc sa aplice in vederea angajarii sunt rugate sa-si trimita un CV (nu foarte detaliat) pe mail la adresa:

blackbeauty672003@yahoo.com.

(Nu uitati sa mentionati numarul de telefon la care puteti fi contactati.)

Persoanele selectionate vor fi contactate telefonic de Group Chief Legal, in cel mult 2 zile de la trimiterea CV-ului, pentru programarea interviului.

Rugam maxima seriozitate.

CV-urile se primesc pana pe data de 15 februarie 2005.

Va multumim pentru atentie si va dorim succes.
CV - urile mai pot fi trimise :
- pe fax: la numarul 240.23.55
Stimati Domni,
Mai este valabil anuntul Dumneavoastra?

As fi vrut sa-mi trimit si eu CV-ul, dar de abia azi,24.02.2005 am gasit anuntul. craciunmarilena@yahoo.com
asi vrea sa stiu daca mai este valabil anuntul pt. consilier juridic.asi vrea sa-mi trimit si eu c.v.-ul
oana_stefan80@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sorin popa & asociatii angajeaza avocat stagiar Sorin Popa & Asociatii Sorin Popa & Asociatii Societatea Civila de Avocati Sorin Popa & Asociatii angajeaza avocat stagiar. Conditii obligatorii: foarte buna cunoastere a limbilor italiana, germana si ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot convinge ca acest anunt de angajare este corect si legal, daca se cer bani si date personale inainte de angajare Floarea Cring Floarea Cring In urma analizei CV-ului dumneavoastra ati fost selectat pentru a doua etapa a preselectiei pentru ocuparea postului din cadrul companiei PayPall Europe ... (vezi toată discuția)
Cabinet de avocat caut absolvenÞi de drept pentru colaborare JOB - Cabinet de AVOCAT JOB - Cabinet de AVOCAT [b]CABINET de AVOCAT caut ABSOLVENŢI de DREPT pentru COLABORARE, inclusiv INDRUMARE pe perioada STAGIATURII [/b] [i]Colaborarea se doreşte ca fiind un ... (vezi toată discuția)