avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere de insolventa

In cazul unei cereri de insolventa in care am calitatea de creditor, debitorul meu a inceput sa plateasca din datorie o suma mica dar plateste, ce pot face cu cererea de insolventa ca sa o mai "lungesc", adica daca plateste nu as vrea sa se deschida procedura, suspendarea cererii fiind lege speciala nu se poate,
Exista vreo alta solutie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 09:21, 1 Noiembrie 2012
Dv ati formulat o cerere, instanta o va analiza si daca vor fi indeplinite conditiile prev de Legea 85/2006 va dispune sau nu deschiderea procedurii insolventei. Insa atata timp cat debitorul plateste, inseamna ca nu se gaseste in incapacitate de plata.
Dv, ca sa va recuperati creanta aveti si posibilitatea formularii unei somatii de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la cererea de deschidere a procedurii de insolvente peste termen sorina.scurtu sorina.scurtu Puteti sa-mi spuneti, va rog daca in situatia formularii unei contestatii la cererea de deschidere a procedurii insolventei ulterior termenului de 10 zile ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa, daca este in litigiu ? utilizator234 utilizator234 Poate fi pusa o firma in insolventa (SRL), daca este in litigiu (este chemat in instanta ca parat)? (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala? DAIANA_ DAIANA_ Buna din nou. Expun din nou o problema la care nu am reusit sa primesc de pe forum pana acum raspunsuri clare. E vorba de o ... (vezi toată discuția)