avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACHIZITIE IN BAZA CONTRACTULUI SECTORIAL
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACHIZITIE IN BAZA CONTRACTULUI SECTORIAL

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca o firma doreste sa cumpere pentru o autoritate contractanta anumite produse in baza unui contract sectorial incheiat cu aceasta autoritate contractanta, trebuie sa respecte prevederile Ordonantei nr. 34/2006, obligatoriu? Daca da, va rog sa imi indicati si temeiul legal.
Cel mai recent răspuns: Faneli , utilizator 10:25, 1 Noiembrie 2012
explicati ce intelegeti prin "vrea sa cumpere pt. autoritatea contractanta". in baza a ce faceti dvs. achizitia pentru autoritatea contractanta? de unde provin banii necesari achizitiei?
Adica, prin contractul sectorial incheiat cu autoritatea contractanta, societatea comerciala X, (care nu este autoritate contractanta), primeste un plan de munca anual: respectv, caiete de sarcini si comenzi pentru lucrari. Societatea x asigura baza materiala prin achizitii de la diversi furnizori si presteaza cu angajatii proprii, sau prin firme terte lucrari. Produsele achizitionate se factureaza catre autoritatea contractanta, pentru care se face achizitia. Banii provin de la autoritatea contractanta.
Art. 2 - (1) din Ordinul 533/2011 al ANRMAP: Pentru a fi exceptate de la obligaţia aplicării prevederilor O.U.G. nr. 34/2006, în baza art. 243 din O.U.G. nr. 34/2006, este necesar ca produsele/serviciile/lucrările care fac obiectul contractului respectiv să fie destinate desfăşurării altei/altor activităţi efectuate de entitatea contractantă care nu are şi calitatea de autoritate contractantă în sensul art. 8 lit. a) - c) din O.U.G. nr. 34/2006, alta/altele decât activităţile relevante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare directa - nota justificativa ContSters15910 ContSters15910 Autoritatea contractanta are obligatia de a elabora o nota justificativa pentru alegerea achizitiei directe, respectiv în cazul unei cumpărări directe este ... (vezi toată discuția)
Comanda donigao donigao Buna ziua, In ce conditii o autoritate contractanta poate face o achizitie pe baza de comanda? Aceasta optiune este conditionata valoric sau/si de natura ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica alimente gradinite beatrice3108 beatrice3108 Sunt administrator al unei gradinite cu program prelungit.In urma licitatiei pentru furnizare alimente,contractul a fost atribuit unei societati. Intrebarea ... (vezi toată discuția)