:offtopic: In primul rand nu mai scrieti mesaje cu acelasi continut de 3 ori la rand. Intelegem ca sunteti disperat dar trebuie sa respectati si regulamentul.
Acum, mai mult ca probabil nu o sa va aresteze nimeni acolo cand va duceti. Mergeti sa dati o declaratie.
Este la alegerea dvs. daca mergeti singur sau cu un avocat.
eu am dat o declaratie in acest dosar...
pot ca sami schimb declaratia??
daca as putea sami schimb declaratia poate ca as ramane doar cu acuzatia de conduce fara permis un autovehicol neinmatriculat...
la aceasta acuzatie pot scapa doar cu amenda administrativa??
in cel mai rau caz ce pot pati la toate acuzatiile??
depinde ce ati scris in declaratie... Sa nu intrati mai rau in incurcatura.
CERETI AVOCAT!!
Sincer nu cred ca scapati doar cu amenda adimistrativa(fara permis, baut, accident etc) dar in functie de dvs si aparator puteti sa luati cu suspendare . Adica se aplica pedeasa dar stati acasa.
In ultima perioada au inceput sa se dea pedepse cu executate numai pentru "beut la volan"
Initial ne-ati spus ca este vorba despre conducere fara permis si reparatia masinii fara autorizatie , in concurs real , ulterior ati rectificat , sustinand ca ati condus fara permis , in stare de ebrietate , si ati si parasit locul accidentului ...
Daca incadrarea juridica ar fi constituita din cele 3 infractiuni mentionate de mine mai sus, amenda administrativa nu ar putea fi incidenta in acest caz , din cauza pericolului social ridicat...
Totusi , in temeiul art 81 Cod Penal , exista posibilitatea suspendarii conditionate a executarii pedepsei (pedeapsa cu inchisoarea nu este executata efectiv ) , ca si modalitate de individualizare judiciara a pedepsei....Urmati sfatul colegilor , luati legatura cu un avocat .
Ramanerea in pasivitate nu ajuta : e important a lua atitudine si a incerca sa gasiti o solutie favorabila dvs.Solicitati sprijinul unui avocat.
Daca va schimba asa des declaratiile,in functie de cum bate vintul,va fi foarte greu sa influenteze pozitiv decizia instantei.Unde o fi adevarul. Care este acesta.