avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
...mda :(
in legatura cu decretele cica au fost amanate caci au fost formulate contestatii in vederea casarii hotararii cu privire la examenul de admitere pentru nelegalitate si eventual cu sanctiunea anularii concursului...
oricum multe nelegalitati si fraude se fac la csm-ul asta...se vorveste numai de aplicarea legii insa practica legii este cum sa fie ea incalcata mai mult si mai bine de insasi faraonii justitieie! adica monstii de la csm...pacat ca nu se intampla ca in povestea cu pinochio sa le creasca nasul cand mint caci asa i-am fi vazut direct fara nici o posibilitate de aparare...
bangalore, de unde ai informatia privind formularea contestatiilor?
cică vine si apocalipsa...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)