avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere Magistratura ianuarie 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere Magistratura ianuarie 2013

Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri?
asta inseamna ca a doua zi dupa publicarea in MO trebuie sa ne prezentam la post. stiti daca se vor publica in fix 3 zile sau asta e termenul maxim in care vor fi publicate?
de la m.of. mi s-a spus ca , de regula, un document se publica a doua zi dupa ce este primit de la autoritatea emitenta, deci depinde de momentul trimiterii

................................

am facut o verificare , de exemplu luni, 20 mai , s-au semnat niste decrete de decorare, si au aparut in monitor azi, 21 mai
In M. of 230/22.05.2013 sunt publicate 11 decrete de numire procurori, aprox partea a 2-a a listei pt procurori care apare pe site-ul adm. prezidentiale
[ link extern ] ==
eu nu gasesc...
Pe www.monitoruloficial.ro la rubrica "e-monitor". Selectezi data care te intereseaza din calendar si te uiti la partea I. A mai aparut astazi un monitor - nr 291 - dar nu contine si decretele noastre.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)