avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contabilitate pentru o asociatie infiintata conform OG ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contabilitate pentru o asociatie infiintata conform OG 26/2000

Ce fel de contabilitate este necesar sa tina o Asociatie infiintata conform OG 26 din 2000 si care sunt impozitele pe care aceasta trebuie sa le plateasca ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:15, 1 Noiembrie 2012
Ong-urile tin evidenta contabila in partida dubla. Planul de conturi folosit (conturi ca la societati comerciale dar si o serie de conturi specifice activitatii lor) il gasiti la adresa [ link extern ] /
Daca are salariati sau lucreaza cu colaboratori pe contracte civile, depune aceleasi declaratie 112 ca si la societatile comerciale. La fel, daca e inregistrata ca platitor de tva depune declaratia 300 si 394 la trimestru.
Anual depune declaratia 101.
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de protectie a animalelor dumitru elena dumitru elena Buna seara, Ma intereseaza f tare, daca ma puteti indruma, pt o asociatie de protectia animalelor infintata anul trecut, ce am de depus pe anul acesta si cum ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong grunwald grunwald Buna ziua, As dori sa stiu cum se tine contabilitate unui ONG, in partida simpla ori partida dubla? Cum, cand se depunde bilantul contabil al unui ONG la ... (vezi toată discuția)
Declaratii si contabilitate pentru asociatie nonprofit sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti care sunt declaratiile fiscale pe care trebuie sa le depuna o asociatie non-profit care are ca obiect de activitate asigurarea ... (vezi toată discuția)